Alt kan hackes, også demokratiet

MIDT I COVID 19-krisen er det lett å glemme at det ikke er lenge til en ny katastrofe som kan kaste verden ut i kaos, nemlig presidentvalget i USA. Amerikanerne har store problemer med å avholde valg. Noen av problemene er strukturelle, som korrupsjon, det idiotiske valgmannskollegiet og generell likegyldighet. Like alvorlig er det at valgene er utsatt for påvirkning både innenfra og utenfra. I USA STEMMER man ved å bruke gamle elektroniske stemmemaskiner, som ifølge myndighetene er helt trygge. Det er finske Harri Hursti helt uenig i. Hursti har forsket på sikkerheten i amerikanske valg i mange år, og […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X