Hva bør du se på Serendip? Fiehs Sofie Tollefsbøl hjelper deg

Det er ikke vanskelig å si ja takk til et tilbud som Serendip, en gratis musikkfestival laget av studenter på Norges musikkhøgskole. Fellesnevneren her er jazz, men man bør ikke bli overrasket om de unge rakkerne lefler med andre, gudsforlatte populærsjangre. «Oslos hippeste musikkfestival» er et innsalg det kan være vanskelig å leve opp til, men erfaring fra tidligere år tilsier at det meget sannsynlig kan være nettopp det. Serendip arrangeres av 2. klassestudenter ved NMH hvert år i februar. I år foregår opplegget på skolen på onsdag og torsdag (rett ved siden av Chateau Neuf). På fredag og lørdag […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X