Hva bør du se på Serendip? Fiehs Sofie Tollefsbøl hjelper deg

Det er ikke vanskelig å si ja takk til et tilbud som Serendip, en gratis musikkfestival laget av studenter på Norges musikkhøgskole. Fellesnevneren her er jazz, men man bør ikke bli overrasket om de unge rakkerne lefler med andre, gudsforlatte populærsjangre. «Oslos hippeste musikkfestival» er et innsalg det kan være vanskelig å leve opp til, men erfaring fra tidligere år tilsier at det meget sannsynlig kan være nettopp det. Serendip arrangeres av 2. klassestudenter ved NMH hvert år i februar. I år foregår opplegget på skolen på onsdag og torsdag (rett ved siden av Chateau Neuf). På fredag og lørdag […]

LES VIDERE GRATIS

Alt du må gjøre er å registrere deg. Det går raskt og koster ingenting.

Personvernserklæringen vår kan leses her.