«Richard Jewell» er ukomplisert, men virkningsfull

I RICHARD JEWELLS øyne er verden delt opp i de gode og de onde. Sikkerhetsvakten som hindret et større bombeangrep under OL i Atlanta, er nemlig av den naive overbevisningen at politiet og ordensmakten alltid er de snille. Av dette følger det logisk at de de utøver makt mot er de onde. Men det ligger ikke noe politisk bak dette synet. Richard Jewell er bare en udugelig idiot, som tidligere har fått sparken både som vekter og politimann. Han er sannsynligvis ganske dum.  TIL TROSS FOR dette klarer han å delvis avverge et brutalt terrorangrep. To stykker døde likevel, men […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X