Quando Rondo er ingen 2pac, kunne han ikke vært enda mer Quando Rondo?

Undertegnede calla både Quando Rondo-året 2018 og Quando Rondo-året 2019. Men karrieren hans tok ikke av i like stor grad som andre rappere som for ett og to år siden befant seg på omtrent samme sted i karrieren – eksempelvis Lil Baby og YoungBoy Never Broke Again. Det er i større grad noe uforløst over 20-åringen fra småbyen Savannah, som ligger ved Georgias kystlinje. Ifølge Google maps, en fire og en halv timers kjøretur fra innlandsbyen og rapmetropolen Atlanta. LES OGSÅ: 070 Shake – «Modus Vivendi»: – En jævlig bra debut QPAC ER Quando Rondos fjerde lengre prosjekt, og etter tittelen […]

LES VIDERE GRATIS

Alt du må gjøre er å registrere deg. Det går raskt og koster ingenting.

Personvernserklæringen vår kan leses her.