Quando Rondo er ingen 2pac, kunne han ikke vært enda mer Quando Rondo?

Undertegnede calla både Quando Rondo-året 2018 og Quando Rondo-året 2019. Men karrieren hans tok ikke av i like stor grad som andre rappere som for ett og to år siden befant seg på omtrent samme sted i karrieren – eksempelvis Lil Baby og YoungBoy Never Broke Again. Det er i større grad noe uforløst over 20-åringen fra småbyen Savannah, som ligger ved Georgias kystlinje. Ifølge Google maps, en fire og en halv timers kjøretur fra innlandsbyen og rapmetropolen Atlanta. LES OGSÅ: 070 Shake – «Modus Vivendi»: – En jævlig bra debut QPAC ER Quando Rondos fjerde lengre prosjekt, og etter tittelen […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X