Når er musikken best? Akkurat nå

Etter et par uker nede i en mellomstor ubåt (forklarer senere) er musikkredaksjonen tilbake på nett. Bylarm nærmer seg med stormskritt, og artistene har for alvor begynt å ta seg selv i nakkeskinnet og slippe singlene de har ruget på over jul. Det har altså kommet store mengder musikk denne uka (mye som ikke skal på Bylarm også!). Vi er her for å filtrere ut det du ikke trenger å høre. Følg lista på Spotify: https://open.spotify.com/playlist/2afw8eDbyJdkp1I5zAogZF?si=Xa4Rrn5MRlaMafxp2mQFGA Musti - meg selv https://open.spotify.com/track/5RDbhe0Ohn4PEiMnpuVF9n?si=6VHBcIfwSTWlpHqJ5wqcVw MAN SIER ofte at et album er «etterlengtet». I Mustis tilfelle føles ordet for mildt. Siden Tøyen-rapperen såvidt begynt […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X