Mustis «Qoyskayga» er personlig og breialt

GLEM OMRÅDELØFT, hvis det er noe som virkelig løfter Tøyen, er det 18 år gamle Ugbad Musti. Rapperen har rukket å turnere med den svenske R&B-stjerna Cherrie, gjestet Arifs siste skive og spilt konserter under fjorårets Øyafestival. Til tross for null singler. I februar kom endelig et album. Les også: «Et godt stup i et grunt vann» er et overflødighetshorn av idéer, kitschy kvantesprang og forbløffende vidd Qoyskayga er somali og betyr familie. Det er et tema hun er innom på flere av sporene på skiva med samme navn. Albumet er konsist, 11 spor fordelt på bare 24 minutter. ÅPNINGSSPORET […]

LES VIDERE GRATIS

Alt du må gjøre er å registrere deg. Det går raskt, og i motsetning til røkla tar vi ikke en krone for arbeidet vårt.

Personvernserklæringen vår kan leses her.