Mustis «Qoyskayga» er personlig og breialt

GLEM OMRÅDELØFT, hvis det er noe som virkelig løfter Tøyen, er det 18 år gamle Ugbad Musti. Rapperen har rukket å turnere med den svenske R&B-stjerna Cherrie, gjestet Arifs siste skive og spilt konserter under fjorårets Øyafestival. Til tross for null singler. I februar kom endelig et album. Les også: «Et godt stup i et grunt vann» er et overflødighetshorn av idéer, kitschy kvantesprang og forbløffende vidd Qoyskayga er somali og betyr familie. Det er et tema hun er innom på flere av sporene på skiva med samme navn. Albumet er konsist, 11 spor fordelt på bare 24 minutter. ÅPNINGSSPORET […]

Du må være abonnent for å lese saken

Allerede abonnent? Logg inn med Vipps.

Ikke abonnent? Med NATT&DAG-abo får du tilgang til alle våre saker, men også hyggelige priser på alle våre fester, konserter på Parkteatret, filmvisninger på Vega og mye mer.

Du kommer til å spare penger om du liker å leve livet.

Ved å bruke 1-trinns registrering eller at du oppretter en konto ovenfor, samtykker du til NATT&DAGs personvernerklæring.