Vinn premierebilletter til «Lyset fra sjokoladefabrikken»

Allerede før Barn er ferdig med å gå sin seiersgang er årets mest omtalte, norske filmskaper aktuell med en ny film, Lyset fra sjokoladefabrikken. Barn vant også Osloprisen for Årets Beste Film. Lyset fra sjokoladefabrikken er en dialogdrevet komedie om Ingrid og Maria, som har tatt på seg oppgaven om å skrive en sang i anledning bryllupet til deres felles venn. Det er hva man vil kalle en kort langfilm, 65 minutter lang. Omtrent som Det er meg du vil ha fra 2014 altså, som også hadde Andrea Bræin Hovig i hovedrollen. Hun er overalt! Les også: Her er alle […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X