KOMMENTAR: Erling Braut Haaland er norsk og scorer mye mål

Erling Braut Haaland. Han er norsk. Han spiller fotball.  Han scorer mål. At han er norsk betyr én ting: han snakker norsk! Men han kan noe annet og. Nemlig å score mål. Les også: Ti nye fotballregler som burde innføres snarest Da han var baby var det ingen som visste at han kom til å bli proff fotballspiller i Dortmund. Og gjøre det han gjør best. Score mål. Det hadde vært umulig å vite at han ble proff allerede første dagen han ble født. Men var det kanskje noen hint? Nei, ingen. Men nå er det ingen tvil: Haaland scorer […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X