Drapsdømte Vybz Kartel prøver å være fløtepus

På ti spor lange To Tanesha viser kongen av dancehall den myke siden av seg selv i det som er en ode til hans baby momma, Tanesha Johnson. Vybz Kartel, født Adijah Azim Palmer, har vært og er fortsatt en, av de mest innflytelsesrike og viktige reggae- og dancehall-artistene fra Jamaica siden 90-tall ble til 2000-tallet. De siste årene har han sittet i fengsel, men likevel på mystisk vis klart å være en av bransjens mest produktive. LES OGSÅ: 070 Shake – «Modus Vivendi»: – En jævlig bra debut I 2019 KOM nyheten om at Vybz hadde søkt om å […]

Du må være abonnent for å lese saken

Allerede abonnent? Logg inn med Vipps.

Ikke abonnent? Med NATT&DAG-abo får du tilgang til alle våre saker, men også hyggelige priser på alle våre fester, konserter på Parkteatret, filmvisninger på Vega og mye mer.

Du kommer til å spare penger om du liker å leve livet.

Ved å bruke 1-trinns registrering eller at du oppretter en konto ovenfor, samtykker du til NATT&DAGs personvernerklæring.