Hva må skje for at monarkiet skal falle?

I TIÅRET VI legger bak oss meldte NTB at Kongen var død. Det viste seg selvsagt å være en feil, men tiåret vi går inn i er det Kongen sannsynligvis dør i på ekte. Dette fikk oss til å fundere over monarkiet som styringsform. Er det norske folk tjent med at én familie skal arve makten? Eller at vi har en rik mann uten politiske bindinger som kan trøste oss når hele Norge har blitt bombet sønder og sammen? Finnes det i det hele tatt ETT godt argument for å bevare monarkiet, annet enn at det kanskje er litt koselig?! […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X