Hvordan virkelig gjøre jula mer tilgjengelig for muslimer

De siste dagene har det vært mye styr etter at Telemarksavisa skrev at elever på Seljord ungdomsskule ble tvunget til å si «tradisjonsmat» i stedet for «julemat». Som det alltid er med War On Christmas™-oppslag var ikke nyheten like sensasjonell som den først så ut til å være. Det var bare skolen som selv valgte å bruke ordet «tradisjonsmat». Dette ble gjort for ikke å støte noen av elevene på skolen, uten at det kom frem nøyaktig hvem som skulle skånes, da. Noen (Høyre) mente det var blitt ulovlig å si «jul», noe rektoren avviste. Andre mente det å gjøre […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X