R&B-hyllest på autopilot

DA TORY LANEZ dukket opp en gang i 2013, var han en artist som skapt for Soundcloud-æraen. Han var vanskelig å putte i bås, og fikk tidlig anerkjennelse av Canada-medløper Drake, noe som i 2013 betydde at du i det minste fikk en stor hit. Han lagde låter med datidens heteste produsent DJ Mustard, for så å lage en mixtape med den elektroniske produsenten Shlohmo. Han ble signert til Benny Blancos Mad Love Records, og det var vanskelig å gjette på hva han kom til på finne på ved neste korsvei. Noe som likevel har vært konsekvent i Tory Lanez' […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X