R&B-hyllest på autopilot

DA TORY LANEZ dukket opp en gang i 2013, var han en artist som skapt for Soundcloud-æraen. Han var vanskelig å putte i bås, og fikk tidlig anerkjennelse av Canada-medløper Drake, noe som i 2013 betydde at du i det minste fikk en stor hit. Han lagde låter med datidens heteste produsent DJ Mustard, for så å lage en mixtape med den elektroniske produsenten Shlohmo. Han ble signert til Benny Blancos Mad Love Records, og det var vanskelig å gjette på hva han kom til på finne på ved neste korsvei. Noe som likevel har vært konsekvent i Tory Lanez' […]

Du må være abonnent for å lese saken

Allerede abonnent? Logg inn med Vipps.

Ikke abonnent? Med NATT&DAG-abo får du tilgang til alle våre saker, men også hyggelige priser på alle våre fester, konserter på Parkteatret, filmvisninger på Vega og mye mer.

Du kommer til å spare penger om du liker å leve livet.

Ved å bruke 1-trinns registrering eller at du oppretter en konto ovenfor, samtykker du til NATT&DAGs personvernerklæring.