Søndag Summarum: Svartedauden er tilbake, østfoldinger er kontinentale og NRK gir Astrid S drømmedag

Norsk offentlighet ... smak på ordet! Kødda. Her er forrige ukes riktigste og viktigste saker. Sakset fra norsk media. Denne oasen i livets ørkenvandring. Kødda igjen! ;) Ukas pest og plage Skjermdump: Dagbladet/Facebook Tagg en venn som husker denne! Ukas eyecandy Skjempdump: NRK.no Ola la la! Terningkast FEM! LES OGSÅ: Artister HYLLES etter dette (å ha laget musikk som er Best Akkurat Nå) Ukas offerrolle Faksimile: Klassekampen «Hva er det Norge har gjort?». Ja det er definitivt det vi bør stoppe opp og tenke på. Hva er det Norge har gjort for å fortjene dette – en slåsskamp? I våre gater? Hva har […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X