Søndag Summarum: Svartedauden er tilbake, østfoldinger er kontinentale og NRK gir Astrid S drømmedag

Norsk offentlighet ... smak på ordet! Kødda. Her er forrige ukes riktigste og viktigste saker. Sakset fra norsk media. Denne oasen i livets ørkenvandring. Kødda igjen! ;) Ukas pest og plage Skjermdump: Dagbladet/Facebook Tagg en venn som husker denne! Ukas eyecandy Skjempdump: NRK.no Ola la la! Terningkast FEM! LES OGSÅ: Artister HYLLES etter dette (å ha laget musikk som er Best Akkurat Nå) Ukas offerrolle Faksimile: Klassekampen «Hva er det Norge har gjort?». Ja det er definitivt det vi bør stoppe opp og tenke på. Hva er det Norge har gjort for å fortjene dette – en slåsskamp? I våre gater? Hva har […]

LES VIDERE GRATIS

Alt du må gjøre er å registrere deg. Det går raskt og koster ingenting.

Personvernserklæringen vår kan leses her.