Elektronika-musiker Rune Bagge: – Jeg hater technohypekulturen

Rune Bagge blir ofte beskrevet som en beskjeden skikkelse, men er likevel en bauta i den danske hovedstadens technomiljø. Med ualminnelig særegne utgivelser har han ikke vært i nærheten av å få den oppmerksomheten talentet tilsier. Likevel ville han neppe hatt det på noen annen måte. For ifølge Bagge er undergrunnen friskmeldt.  Les også: Beglomeg kommenterer «Elske Livet Fantastiskt» – spor for spor –Technoscenen kommer til å gå opp og ned som all annen musikk, men det vil alltid finnes techno. Det vil alltid gjemme seg et eller annet sted i undergrunnsmiljøet. UNDERGRUNN TIL tross, den sagnomsuste, raske Københavnscenen har utvilsomt […]

LES VIDERE GRATIS

Alt du må gjøre er å registrere deg. Det går raskt og koster ingenting.

Personvernserklæringen vår kan leses her.