Elektronika-musiker Rune Bagge: – Jeg hater technohypekulturen

Rune Bagge blir ofte beskrevet som en beskjeden skikkelse, men er likevel en bauta i den danske hovedstadens technomiljø. Med ualminnelig særegne utgivelser har han ikke vært i nærheten av å få den oppmerksomheten talentet tilsier. Likevel ville han neppe hatt det på noen annen måte. For ifølge Bagge er undergrunnen friskmeldt.  Les også: Beglomeg kommenterer «Elske Livet Fantastiskt» – spor for spor –Technoscenen kommer til å gå opp og ned som all annen musikk, men det vil alltid finnes techno. Det vil alltid gjemme seg et eller annet sted i undergrunnsmiljøet. UNDERGRUNN TIL tross, den sagnomsuste, raske Københavnscenen har utvilsomt […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X