Isac Elliot sjekker under senga hver gang han skal sove

Får folk fra Finland faktisk brev i posten med instruksjoner om hva de skal gjøre hvis Russland invaderer? Hvor mye drikker finner? Hvor mange cm er en god sangstemme verdt? Vi gikk til Finland-ekspert og eks-barnestjerne Isac Elliot for å få svar. https://www.youtube.com/watch?v=uUMUw8YYXds Se også: Bergensrapper Breveglieri tror på aliens

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X