Artister HYLLES etter dette (å ha laget musikk som er Best Akkurat Nå)

EMIR, Fredrik Number Five, Patås, Hannah Diamond, Ung Süss, Billie Eilish, Eirik Aas og L.U:N.A er bare noen av artistene du finner i den oppdaterte Best Akkurat Nå-spillelista.

b
a

Sjaman Durek hevder å ha regjert i oldtidens Egypt sammen med Märtha Louise. På samme måte har vi oppdatert Best Akkurat Nå-lista vår hver jævla fredag siden pyramidene ble bygget. Det er en helvetes jobb men noen må gjøre den. *rensker halsen og retter oss opp i ryggen* …. Hver uke legger N&Ds musikkredaksjon til ti nye og primært norske låter i vår Best Akkurat Nå-liste på Spotify. Trykk på det lille kalendertegnet (desktop!) eller den lille trappa heeeelt øverst om du er på mobil, så kan du sortere det sånn at du får opp det vi har lagt inn sist først.

Se også: Isac Elliot sjekker under senga før hver gang han skal sove

Hannah Diamond – Love Goes On

Det viktigste i livet akkurat er det britiske labelet PC Music. Hvorfor? Fordi vi depressive – og da er det ingenting som er bedre enn post-ironisk popmusikk som handler om konsumerisme, teen-kultur og sikkert også nyliberalisme på en eller annen måte som man sikkert finner ut av ganske fort bare man tenker litt på det. Jada, jada, jada. «Love Goes On» høres ut som et 2003 som har funnet ut at det er et 2003. Album kommer neste fredag.

Billie Eilish – everything i wanted  

Ah, Billie Eilish! Skikkelig april 2019-nostalgi.

Ung Süss – Utenlandske Gener

Apropos nostalgi: Måtte disse Pen & Pixel-coverne aldri gå av moten.

Les også: Okay Kaya annonserer nytt album med singel og medfølgende ski-video fra Japansk vulkan

SKAMMEKROKEN:

Når den eneste eksponeringen du har av BDSM er fra Pornhub-thumbnailer du aldri har trykket på og den kaninmasken til Ariana Grande: