Er det mulig å krysse et land i en helt rett linje?

– Da jeg var 14 pleide jeg og stebroren min, Greg, å leke «oppdrag» på Staffordshire-åkrene. Vi hoppet over gjerder, vasset gjennom elver og flyktet fra bønder. Hvis det ikke hadde vært for min kjærlighet for sånne rampestreker hadde jeg aldri tenkt på at dette hadde vært mulig. «I attempted to cross an entire country in a straight line». Videoen har i skrivende stund nesten tre millioner visninger, og har fire oppfølgende episoder som dokumenter Tom Davis’ reise gjennom Wales. Premisset for ekspedisjonen er at landet skal krysses på tvers i en helt rett linje. Linja er tegnet opp som imperialistene […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X