De stusseligste måtene kjendiser selges til bedrifter

Kjendiser tjener ikke bare penger på å være kjendiser, poste sponset innhold og produsere kultur, de har også et management som selger kjendisen til bedrifter. En bedriftsjobb kan være nesten hva som helst, enten det er quiz, sang, skjult teater, standup eller foredrag. Kjendisen gjør det du vil den skal gjøre. Så lenge du har penger å betale med. Man skulle tro det lave antallet kjendiser i Norge førte til lite konkurranse og nok bedriftspenger til alle. Det er feil. Konkurransen mellom kjendisene for å få deilige bedriftsjobb-penger er knallhard. Det er viktig å skille seg ut på managementets nettsider. […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X