De stusseligste måtene kjendiser selges til bedrifter

Hvis du tror kjendiser blir rike av seg selv tar du feil.

b
a

Kjendiser tjener ikke bare penger på å være kjendiser, poste sponset innhold og produsere kultur, de har også et management som selger kjendisen til bedrifter. En bedriftsjobb kan være nesten hva som helst, enten det er quiz, sang, skjult teater, standup eller foredrag. Kjendisen gjør det du vil den skal gjøre. Så lenge du har penger å betale med.

Man skulle tro det lave antallet kjendiser i Norge førte til lite konkurranse og nok bedriftspenger til alle. Det er feil. Konkurransen mellom kjendisene for å få deilige bedriftsjobb-penger er knallhard. Det er viktig å skille seg ut på managementets nettsider.

Les også: ICA lanserer grusom virtuell influenser-baby

Vi har funnet de rareste, tristeste og morsomste eksemplene på kjendiser som hores ut til bedrifter.

Henrik Thodesen, Athenas

«Henrik Thodesen er en av Norges fremste komikere!»

Tja!

«En av Norges mest populære og ettertraktede komikere.»

Krig er fred, Henrik Thodesen er populær.

«I 2007 laget han et humorforedrag med PowerPoint presentasjon som er helt unikt i Norge.»

Så fint å høre at det går bra med deg, Henrik!

Marte Stokstad, Plan B

«Og om dere skulle være i tvil, er det bare å se fem sekunder av dama på skjermen, så skjønner dere hva vi mener. Rå dame. Rå konferansier. Nuff said.»

Herregud, bare se fem sekunder da!! Er det så farlig?? Kom igjen, da! Ikke vær så vanskelig. Vær så snill å book Marte Stokstad. Hun trenger en opptur nå! Nuff said.

Øyvind Rafto, Plan B

«Øyvind geleider deg gjennom et hvilket som helst arrangement med sin lune humor – du vet aldri når han tuller eller er alvorlig – når han vitser med de som er skallet i bedriften, tøyser med maten, med de ansatte eller sjefen.»

Er det noe vi elsker så er det en komiker det er umulig å vite om tuller! Spesielt når han mobber de i bedriften som er skalla. FUCK skalla folk!

Les også: Er det mulig å krysse et land i en helt rett linje?

Jorun Stiansen, Plan B

«Jorun er stolt ambassadør for Postkode lotteriet som ble lansert i Norge høsten 2018. På grunn av hennes sprudlende og flotte vesen er hun en god match med Postkode lotteriets formål.» (sic, sic og sic!)

Endelig en konferansier til mitt bedriftsevent som er en god match med Postkode lotteriets formål!

Morten Hegseth, Anti

«Morten Hegseth is one of Norway’s most respected and acknowledged journalists in the pop culture genre, and quite the expert on both Norwegian and foreign celebrities.»

Anti skriver av en eller annen grunn alle presentasjonene sine på engelsk, sånn i tilfelle noen fra utlandet skulle trenge for eksempel Morten Hegseth til et arrangement. Ah, ja. Morten Hegseth, en av Norges mest respekterte og acknowledged (!) journalister!

Det er BRA at det finnes noen som er stolte av å være eksperter på kjendiser! =)

Noobwork, Anti

«Noobwork can also be booked for meet&greets, a very popular activity where hundreds of his followers show up to meet their idol. Especially popular amongst shopping centers and fairs.»

Man kan altså booke at Noobwork skal møte opp for å møte fansen sin? Er disse fansene inkludert i prisen? Skal man stå å se på dette, eller kan man være med på meete og greete sammen med fansen? MÅ det være på shopping center eller fair? Har han foredrag om ledelse og bedriftskultur også? Hallo? 

Mads Hadler, Latter

«Mads får alle til å le, enten det er gutta på gølvet eller Preben i Porschen.»

Gutta på gølvet OG Preben i Porschen?? Men de ler jo ALDRI av det samme fordi de tilhører forskjellige sosioøkonomiske klasser?? Dette MÅ jeg ha til min bedrift, hvor Preben kjører Porsche PÅ gutta på gølvet, selvfølgelig mens de ler (Av forskjellige ting, da. Siden de tilhører forskjellige klasser! En riking som Preben (I Porschen) ler jo av andre ting enn gutta (på gølvet) :))

Eirik Krok, Latter

«Humoren til Eirik er ofte personlig og selvironisk, som han fikk da han vokste opp på en bondegård på Askøy med kraftig gressallergi.»

(Prøver å booke Eirik, men klarer ikke fordi jeg har fått latterkrampe av å tenke på hvor ellevilt det må ha vært å vokse opp på bondegård på Askøy med gressallergi!)

Per Inge Torkelsen, Athenas

«Per Inge gav ut sin første bok i 1986, og har skrevet over 20 bøker. De fleste bøkene tar for seg et konkret tema (idrett, pensjonister, begravelser, jul, injurier, røyking, osv.) som han har prøvd å harselere humoristisk med.»

Det viktigste er at du prøver, Per Inge! 

Les også: Nekrolog: Vegard Harm