De stusseligste måtene kjendiser selges til bedrifter

Kjendiser tjener ikke bare penger på å være kjendiser, poste sponset innhold og produsere kultur, de har også et management som selger kjendisen til bedrifter. En bedriftsjobb kan være nesten hva som helst, enten det er quiz, sang, skjult teater, standup eller foredrag. Kjendisen gjør det du vil den skal gjøre. Så lenge du har penger å betale med. Man skulle tro det lave antallet kjendiser i Norge førte til lite konkurranse og nok bedriftspenger til alle. Det er feil. Konkurransen mellom kjendisene for å få deilige bedriftsjobb-penger er knallhard. Det er viktig å skille seg ut på managementets nettsider. […]

LES VIDERE GRATIS

Alt du må gjøre er å registrere deg. Det går raskt og koster ingenting.

Personvernserklæringen vår kan leses her.