Seinfeld kommer til Netflix – dessverre er alle CANCELED

Tidligere denne uken ble det kjent at Netflix la en halv milliard dollar på bordet for retten til alle strømme alle sesongene av Seinfeld, altså tidenes beste/største/viktigste/mest kjente komiserie. At Seinfeld nå kommer til Netflix er en indikasjon på at folk fortsatt er villig til å overse moralske feil, bare man er morsom eller flink nok. Eller lager bra nok musikk. «Cancel-kulturen», som så mange snakker om, den finnes ikke, og hvis den finnes, så rammer den egentlig ingen – hvis man ser bort fra han komikeren som skulle være det elendige sketsjeprogrammet Saturday Night Lives konservative alibi, men som […]

LES VIDERE GRATIS

Alt du må gjøre er å registrere deg. Det går raskt og koster ingenting.

Personvernserklæringen vår kan leses her.