Seinfeld kommer til Netflix – dessverre er alle CANCELED

Tidligere denne uken ble det kjent at Netflix la en halv milliard dollar på bordet for retten til alle strømme alle sesongene av Seinfeld, altså tidenes beste/største/viktigste/mest kjente komiserie. At Seinfeld nå kommer til Netflix er en indikasjon på at folk fortsatt er villig til å overse moralske feil, bare man er morsom eller flink nok. Eller lager bra nok musikk. «Cancel-kulturen», som så mange snakker om, den finnes ikke, og hvis den finnes, så rammer den egentlig ingen – hvis man ser bort fra han komikeren som skulle være det elendige sketsjeprogrammet Saturday Night Lives konservative alibi, men som […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X