Jimi Somewhere blir deprimert av å drive business

Jimi Somewhere har noe såpass unorsk som et flertall av utenlandske fans. Vi i NATT&DAG ønsker selvsagt å benytte oss av dette, så vi vil gjerne gi en beskjed til hans 13.400 indonesiske lyttere: Kepada teman-teman Indonesia tercinta: baca lebih lanjut di www.ND.no! Denne uken spiller han to New Slang-konserter, på tirsdag i Oslo på Bortenfor, og på onsdag i Bergen på Café Legal. Sees der! https://www.youtube.com/watch?v=lDmIhmGzFzA&feature=youtu.be Les også: Hva er det med litteraturmiljøet og sauna?!

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X