Gjengkriminalitet, sivilsnut og techno-transcendens

– Jeg liker å kalle det en slags performance-produksjon. Ghetto Justice handler om motorsykkelbanden GT7000 som ledes av en handicappa leder. De er en gjeng med horer, prostituerte, narkomane og tyver. En i gjengen er i eksil på Kreta, og derfra beordrer han drapet på gjenglederen under en psykisk meltdown. DETTE ER premisset for Ghetto Justice, Karen Nikgols nyeste oppsetning. Tre år har gått siden den forrige, sceneforestillingen Satyricon, der han tok utgangspunkt i den halvveis tapte romerske satiren med samme navn. Den gang danset blant annet dansere påmalt hakekors i neonfarget Spring Breakers-rave-maling over det sorte Black Box-gulvet, i spedd hiphop-dans og monologer her og […]

LES VIDERE GRATIS

Alt du må gjøre er å registrere deg. Det går raskt og koster ingenting.

Personvernserklæringen vår kan leses her.