De dummeste spillene du MÅ spille i høst

Litt av poenget med å spille spill er å flykte fra sin egen dårlige virkelighet og inn i en bedre eller enda dårlige fantasiverden. Det er snart høst, og da blir det jo gjerne en del gaming alene. Men hva skal man game? Selv om dumme spill er lett tilgjengelig, er det ikke lett å finne nyskapende og dumme spill. De som er villige til å lete litt finner fort ut at det finnes mer enn FIFA, Call of Duty og Fortnite. Her er de absolutt dummeste spillene du må få med deg i år. Les også: De beste filmene […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X