A still from Don't Hug Me I'm Scared "The Key To The City" by Becky Sloan, Joseph Pelling and Baker Terry, an official selection of the Indie Episodic program at the 2019 Sundance Film Festival. Courtesy of Sundance Institute. All photos are copyrighted and may be used by press only for the purpose of news or editorial coverage of Sundance Institute programs. Photos must be accompanied by a credit to the photographer and/or 'Courtesy of Sundance Institute.' Unauthorized use, alteration, reproduction or sale of logos and/or photos is strictly prohibited.

Hvor blir det av «Don’t Hug Me I’m Scared»-TV-serien?

En av de rareste og morsomste YouTube-seriene vi vet om er britiske Don’t Hug Me I’m Scared, laget av Becky Sloan og Joseph Pellin. Serien beskrives av mange som Sesam stasjon om det ble laget av David Lynch og har til tross for sin relativt utilgjengelige humor, ubehagelige sannheter og lange pauser mellom hver episode, blitt svært populær. Første episode har blitt sett over 56 millioner ganger siden den ble lagt ut sommeren 2011.  Les også: Gjengkriminalitet, sivilsnut og techno-transcendens I serien møter vi Yellow Guy, Red Guy og Duck Guy, tre dukker som bor sammen sammen i en slags […]

LES VIDERE GRATIS

Alt du må gjøre er å registrere deg. Det går raskt og koster ingenting.

Personvernserklæringen vår kan leses her.