Foto: Stephen Butkus

Emil Finnerud utforsker dødsdriften i sin nye utstilling

Fredag kveld åpner utstillingen Death Drive på Noplace i Oslo. Kunstneren bak, Emil Finnerud, var tidligere kunstredaktør i NATT&DAG, men i NATT&DAG-år er det evigheter siden så inhabile er vi ikke. Finnerud deltok på Høstutstillingen i 2010 med et silketrykk av en fantomtegning av Pablo Escobar, og siden det har han blant annet gjenopplivet den anarkistiske Gateavisa, som sist vi sjekka ikke er en gateavis, men som står i hyllene på Narvesen, ikke langt fra andre verdenskrig-bladene og tyskspråklige tatoverings-magasin med halvnakne damer på forsiden. Nå er han klar med en utstilling som inkluderer instrumenter fra Porscher som har kræsjet, avstøpning av […]

LES VIDERE GRATIS

Alt du må gjøre er å registrere deg. Det går raskt og koster ingenting.

Personvernserklæringen vår kan leses her.