Disse typene møter du på Øya 2019

Øyafestivalen er stappfull av mennesker. Og som vi vet er alle mennesker individer med vidt forskjellige personligheter. Noen er riktignok litt mer typete enn andre. Derfor har vi laget denne guiden til hvilke typer du møter på årets Øyafestival. Youtuberen  Går alltid med et lite kamera eller mobil med selfiestick og filmer seg selv, spesielt når hen blir gjenkjent av sine 12 år gamle fans utenfor festivalområdet. Er som regel midt i en flere måneder lang krangel med en annen Youtuber som ser helt lik ut og lager nesten akkurat det samme «innholdet». Den rasende klimaskeptikeren  Ødelegger stemningen på festivalen […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X