Tidens ånd: Brand twitter er canceled, coverband-festivaler og terrorist-look

Brand twitter er canceled Vår generasjons største nyliberalistiske mareritt (kanskje rett etter DNBs nyhetsartikkel (ja, fri presse er dødt, get over it) om at Voe ikke er vegetarianer selv om hun prøver å spise mindre kjøtt) startet på Tumblr i 2013, da dineren Denny’s skapte seg et relatable tenåringspersona med å svare brukere direkte med memes. Burgerrestauranter som Wendy’s og Burger King ansatte deretter meget online generasjon Z-kommunikasjonsrådgivere som begynte å bruke kontoene som om det var deres egne weird twitter-kontoer. Folk ELSKET den vennskapelige reply-drittslengingen mellom gigantkonsernene, til det punktet at de beint fram donerte penger til Wendy’s under […]

LES VIDERE GRATIS

Alt du må gjøre er å registrere deg. Det går raskt og koster ingenting.

Personvernserklæringen vår kan leses her.