Tidens ånd: Brand twitter er canceled, coverband-festivaler og terrorist-look

Brand twitter er canceled Vår generasjons største nyliberalistiske mareritt (kanskje rett etter DNBs nyhetsartikkel (ja, fri presse er dødt, get over it) om at Voe ikke er vegetarianer selv om hun prøver å spise mindre kjøtt) startet på Tumblr i 2013, da dineren Denny’s skapte seg et relatable tenåringspersona med å svare brukere direkte med memes. Burgerrestauranter som Wendy’s og Burger King ansatte deretter meget online generasjon Z-kommunikasjonsrådgivere som begynte å bruke kontoene som om det var deres egne weird twitter-kontoer. Folk ELSKET den vennskapelige reply-drittslengingen mellom gigantkonsernene, til det punktet at de beint fram donerte penger til Wendy’s under […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X