Fremtidens lure-apper

Vi lærer aldri.  Store firmaer og organisasjoner har i flere år lurt oss til å gi fra oss personlig informasjon fordi vi synes det vi får tilbake er praktisk eller gøy. Det er mange eksempler. Leave-kampanjen i England fikk for eksempel briter til å registrere info om seg selv på Facebook ved å lokke med pengepremier i en tippekonkurranse om EM, og brukte informasjonen til å samle data om de som vanligvis ikke stemmer. Nylig ble det også kjent at flere helse-apper deler opplysningene dine med Facebook. Les også: De store selskapene konkurrerer om å forutse og påvirke handlingene dine. […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X