biru baby

Hva ville Biru Baby gjort i et militant, samisk opprør?

Artister tror gjerne skamløshet betyr å åpne seg om at man er trist, om at man ruser seg, eller om at man ruser seg mens man er trist. Ekte skamløshet handler selvfølgelig om noe annet - noe som i det minste setter ditt gode navn og rykte på spill. Som for eksempel joik med autotune, ulve-t-skjorte-estetikk, Prodigy-synther og engelskuttale med klokkeklar, norsk aksent. Kombinerer du alt dette risikerer du å lage et av årets mest særegne album, i alle fall når det kommer til stil. https://open.spotify.com/album/1d17n5lHowFLZRNiuB7Mq6?si=4QPg3RyqT8yOkNiP1tvD-Q Vi møtte det blideste rockebandet nord for polarsirkelen for å prate om kriminalitet, sigaretter og […]

LES VIDERE GRATIS

Alt du må gjøre er å registrere deg. Det går raskt og koster ingenting.

Personvernserklæringen vår kan leses her.