biru baby

Hva ville Biru Baby gjort i et militant, samisk opprør?

Artister tror gjerne skamløshet betyr å åpne seg om at man er trist, om at man ruser seg, eller om at man ruser seg mens man er trist. Ekte skamløshet handler selvfølgelig om noe annet - noe som i det minste setter ditt gode navn og rykte på spill. Som for eksempel joik med autotune, ulve-t-skjorte-estetikk, Prodigy-synther og engelskuttale med klokkeklar, norsk aksent. Kombinerer du alt dette risikerer du å lage et av årets mest særegne album, i alle fall når det kommer til stil. https://open.spotify.com/album/1d17n5lHowFLZRNiuB7Mq6?si=4QPg3RyqT8yOkNiP1tvD-Q Vi møtte det blideste rockebandet nord for polarsirkelen for å prate om kriminalitet, sigaretter og […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X