Hvor skal stamgjestene i Sofienbergparken være under PiP-fest?

Årets PiP-fest tar beslag på store deler av Sofienbergparken fra 13. til 15. juni. Det betyr at de som vanligvis bruker parken må finne andre steder å være. Men hvor? Vi i NATT&DAG liker å se muligheter i stedet for utfordringer, og synes disse dagene er en god anledning for stamgjestene i Sofienbergparken til å utforske andre deler av byen. Les også: #MeToo-mennene og hva de har å lære De som går på slakkline og øver på diablo Personene i store bukser som balanserer på slakkline og øver seg på å trikse med diabloer året rundt, kan jo for eksempel […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X