Hvor skal stamgjestene i Sofienbergparken være under PiP-fest?

De som vanligvis henger i Sofienbergparken må finne andre steder å være under årets PiP-fest. Vi har noen forslag.

b
a

Årets PiP-fest tar beslag på store deler av Sofienbergparken fra 13. til 15. juni. Det betyr at de som vanligvis bruker parken må finne andre steder å være. Men hvor? Vi i NATT&DAG liker å se muligheter i stedet for utfordringer, og synes disse dagene er en god anledning for stamgjestene i Sofienbergparken til å utforske andre deler av byen.

Les også: #MeToo-mennene og hva de har å lære

De som går på slakkline og øver på diablo
Personene i store bukser som balanserer på slakkline og øver seg på å trikse med diabloer året rundt, kan jo for eksempel prøve å dra en slakkline mellom Postgirobygget og Plaza og prøver å gå fra det ene bygget til det andre mens dere diablo-trikser? Dere har jo øvd så mye på den lina der, så det bør vel ikke være noe problem det? Eller? Hm? Dere øver jo så mye i parken! Så mye som dere øver bør dere jo klare å gå på lina uten å falle?? Dere er der jo hver dag for å øve??

Foreldre med barnevogn
Det er helt supert at dere får barn, sånn som Erna vil at dere skal, altså. Og skikkelig kult at dere har bestemt dere for å bli boende på «Løkka» og være kule foreldre som kler barna i dyre, ironiske klær som de vokser ut av etter to uker og setter barnevogner overalt og tar alle plassene på alle kaféene og klager på at det er for høy lyd fra utesteder så de må stenge tidligere og at dere lager lange køer på matbutikken og sånn! Kanskje dere skal benytte anledningen til å trille vogna med ungene deres helt til Finnmark, hvor de trenger barn enda mer enn i Oslo? Sjekke ut hvordan det er der litte grann? Vi holder av plassen deres i parken så lenge!

Kvinner
Sofienbergparken benyttes også av kvinner, jenter og damær. Det er bra, det er herlig, det liker vi. Parken er for alle. Faktisk er vi så glad i kvinner at vi synes de skal være representert i samfunnet, og siden PiPs line-up mildt sagt er mannsdominert, foreslår vi at kvinnene som vanligvis er i Sofienbergparken drar på PiP, skriver navnene sine på festivalplakaten sammen med de andre artistene og slåss seg opp på scenen for å spille musikk så kjønnsbalansen på line-upen blir litt bedre.

Les også: Piknik i Parken hadde nettopp artistslipp. Der var det over 90 prosent menn.

De som kommuniserer med vold
Det er dessverre slik at vold innimellom er en del av livet i Soifenbergparken. PiP-fest vil med sin tilbakelente atmosfære ødelegge for de som vil knivstikke, slåss og skyte andre. Vi foreslår derfor at de voldsglade i mellomtiden kan gjemme seg på doen til Hard Rock Café i Karl Johan og se hva som skjer!

Alkoholikere
Det er ikke lov å ta med medbrakt på festival, og når man først er inne på området skyter som regel prisene i været. Derfor anbefaler vi heller at parkens alkoholikere tar noen rolige seidler på Birkelunden før de spaserer videre til en av de tre barene vi nominerte til årets utested i fjor!

Les også: Her er de nominerte til Årets beste utested i Oslo!

Gitarister
Ai ai, nå som det kommer folk som er profesjonelle musikere må dere flytte på dere, er det ikke typisk! Jaja. Dere kan jo flytte dere til Oslofjorden? Jo, lengre ut jo bedre! Gitarer funker jo helt fint under vann! Visste du at om man spiller gitar under vann lenge nok utvikler man gjeller? Jo! Du vet jo ikke om det går hvis du ikke har prøvd! =) Vi gleder oss skikkelig til å se hvor flinke dere har blitt etter sommeren!

Insektene
Insekter er Oslos stille helter, en slags bitteliten elite som i motsetning til menneskelige eliter som universitetsprofessorer kan knuses med en sammenbrettet avis. Tror du insekter har lyst til å spise andre insekter, bli spist av fugler, bite deg i huden, krype i maten din og bli slått i hjel av mennesker?? Nei, de gjør det for å være greie mot oss! Og som belønning blir det gratis festivalpass til alle biller, mygg og insekter som bor i Sofienbergparken. Det har dere fortjent.

Hibasen og utedoen
Oslos mest ikoniske duo og hotteste par er Hibasen og det offentlige toalettet i Sofienbergparken. Nå som parken fylles av nye kjekke hibasser i Sofienbergparken anbefaler vi at Hibasen som vanligvis står der tar en velfortjent ferie til et annet parkområde for å bli tisset og bæsjet i av nye typer mennesker.

Narkomane
Jeg foreslår at alle de narkomane som vanligvis henger i parken drar hjem til en jeg kjenner som heter Terje. Han er veldig åpen for det meste, bortsett fra at jeg skal få lov til å si noe uten at han avbryter meg foran vennene mine. Vi er gode venner, jeg og Terje, på tross av at han har sine mangler. Han trenger nok litt nye venner også, Terje!

Les også: Videopremiere: J-Zino lager fortsatt den hardeste grimen i Norge

Foto: Helge Høifødt (CC BY-SA 3.0. Bildet er ikke endret. Lisens: https://creativecommons.org/licenses/by-sa/3.0/deed.no)