Paul Tunges nye film «DU» er et deprimerende innsyn i et dødsdømt forhold

Hvordan funker et forhold som ikke er bygget på respekt? I hvilken grad kan materialistiske verdier tette et eksistensielt gap mellom to mennesker? DU viser oss at det ikke går spesielt bra. Paul Tunges siste spillefilm har bare to karakterer, et par (Jørgen Hausberg Nilsen og Maria Grazia Di Meo) som tilbringer sommerferien i en hytte ved vannet. Uten støyen fra moderne jobb- og byliv settes forholdet deres på prøve. Gradvis avdekkes ubehagelige sannheter etter hvert som de ikke klarer å prate sammen om den minste, dagligdagse ting. Paul Tunge har lenge blitt hypet opp av landets indie-entusiaster, og med […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X