Paul Tunges nye film «DU» er et deprimerende innsyn i et dødsdømt forhold

Hvordan funker et forhold som ikke er bygget på respekt? I hvilken grad kan materialistiske verdier tette et eksistensielt gap mellom to mennesker? DU viser oss at det ikke går spesielt bra. Paul Tunges siste spillefilm har bare to karakterer, et par (Jørgen Hausberg Nilsen og Maria Grazia Di Meo) som tilbringer sommerferien i en hytte ved vannet. Uten støyen fra moderne jobb- og byliv settes forholdet deres på prøve. Gradvis avdekkes ubehagelige sannheter etter hvert som de ikke klarer å prate sammen om den minste, dagligdagse ting. Paul Tunge har lenge blitt hypet opp av landets indie-entusiaster, og med […]

LES VIDERE GRATIS

Alt du må gjøre er å registrere deg. Det går raskt og koster ingenting.

Personvernserklæringen vår kan leses her.