Menneskelig, ALT for menneskelig

Napoli på 80-tallet var et helt vilt sted. Det var kaos. Byen ble kalt «Europas Afrika» og Italias kloakk. Alle hatet Napoli. Da fotballklubben SSC Napoli spilte kamper i det mer velstående Nord-Italia sang motstanderfansen om kolera og dårlig hygiene. Napoli-fansen sang om Maradona. Maradona, nå som du er her Fjern skammen fra denne byen Å VÆRE NAPOLITANER var skamfullt. Hva gjør man med det? Henter verdens beste fotballspiller til byens fotballag, så klart. Men hvordan hadde egentlig umeritterte Napoli råd til tidenes dyreste spiller? I 80-tallets trakk mafiaen i de fleste trådene. På en pressekonferanse spør en journalist om […]

LES VIDERE GRATIS

Alt du må gjøre er å registrere deg. Det går raskt og koster ingenting.

Personvernserklæringen vår kan leses her.