Menneskelig, ALT for menneskelig

Napoli på 80-tallet var et helt vilt sted. Det var kaos. Byen ble kalt «Europas Afrika» og Italias kloakk. Alle hatet Napoli. Da fotballklubben SSC Napoli spilte kamper i det mer velstående Nord-Italia sang motstanderfansen om kolera og dårlig hygiene. Napoli-fansen sang om Maradona. Maradona, nå som du er her Fjern skammen fra denne byen Å VÆRE NAPOLITANER var skamfullt. Hva gjør man med det? Henter verdens beste fotballspiller til byens fotballag, så klart. Men hvordan hadde egentlig umeritterte Napoli råd til tidenes dyreste spiller? I 80-tallets trakk mafiaen i de fleste trådene. På en pressekonferanse spør en journalist om […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X