Ketsjup & Sennep spiser pizza à la Black Mirror

OOOPS (endret 02.09.19): Lavt blodsukker og grunnleggende sløvhet hos Ketsjup & Sennep gjorde at det gikk fort i svingene med researchen til denne saken, som først ble publisert i juli/august-utgaven av NATT&DAG. De forvekslet PizzaProco (som har taglinen «Pizza 24,7») med konkurrenten med automat på Bjølsen, pizza24.no. At pizzaene er bakt i Frankrike og at den snart skal få italienske oppdateringer, som vi tidligere har skrevet, gjelder altså ikke for automaten vi har testet. Pizzaen til PizzaProco kommer fra Westend Bakeri i Norge. – Der er den, utbrøt Ketsjup, som i løpet av jakten hadde pådratt seg et alvorlig tilfelle […]

LES VIDERE GRATIS

Alt du må gjøre er å registrere deg. Det går raskt og koster ingenting.

Personvernserklæringen vår kan leses her.