NATT&DAG møter Maria Kjos Fonn

(Sponset innhold fra Aschehoug) Maria Kjos Fonn har en t-skjorte som hun har fått av venn og forfatter Anne Bitsch, hvor det står «Jeg er ikke Charlotte». Charlotte er hovedpersonen i Kinderwhore, Kjos Fonns kritikerroste roman fra i fjor, som nå er ute i pocket. Den kan du kjøpe her!  I boka går det hardt for seg: Omsorgssvikt, overgrep, rusmisbruk og sexarbeid, ingen av disse tingene er ukjent for Charlotte. Maria Kjos Fonns språk har tilsynelatende ikke noe filter, ingen distanse til grusomhetene hun skildrer, og det er antakeligvis dette som har gjort det nødvendig å gjøre det klart at […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X