NATT&DAG spør Ruben: Er det terapeutisk å snakke med journalister om angst?

Har Ruben noen fiender? Vi tok en prat med ham før H&M Loves Music går av stabelen 1. juni.

SPONSET INNHOLD
b
a

Han har mektig stemme, han er følsom og han lager fine låter som har generert (nesten) utrolig mange streams. Vi er glade i ham selv om han i svake øyeblikk kan tro at Abba er fra Norge. Det er jo lov å drømme!

Minifestivalen H&M Loves Music starter klokka 14 på utescenen mellom Vulkan Arena og Mathallen, før spetakkelet trekker innover mot Vulkan Arena i 20-tiden. Kveldsdelen av arrangementet har 18-årsgrense, og krever en liiiten påmelding (som ikke tar lang tid i det hele tatt). DU KAN MELDE DEG PÅ HER!

Les også: Hva bør du se på årets H&M Loves Music? Her er en guide

ruben, greven, H&M Loves Music