De rareste underskriftskampanjene fra Opprop.net

Mai går mot slutten og om du føler for å endre verden før vi skriver juni begynner du å få dårlig tid. For verden bør endres, bør den ikke? På Tuborg-boksen står det «Stilstand er tilbagegang», og in vino veritas gjelder for boks-øl også, spør du oss. På grunn av svake muskler, pollenallergi eller god moral er voldelig aktivisme uaktuelt for de fleste. Mer fristende er det å klikke seg inn på Opprop.net, skrive under på en underskriftskampanje eller tre, og la det bli med det.  Men hvordan vil folk at verden skal være? Det finnes det mange meninger om. Her er […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X