De rareste underskriftskampanjene fra Opprop.net

Alle forslagene som ble fremmet på Opprop.net uten at noen brydde seg, ikke visste vi at det var selve demokratiet.

b
a

Mai går mot slutten og om du føler for å endre verden før vi skriver juni begynner du å få dårlig tid. For verden bør endres, bør den ikke? På Tuborg-boksen står det «Stilstand er tilbagegang», og in vino veritas gjelder for boks-øl også, spør du oss.

På grunn av svake muskler, pollenallergi eller god moral er voldelig aktivisme uaktuelt for de fleste. Mer fristende er det å klikke seg inn på Opprop.net, skrive under på en underskriftskampanje eller tre, og la det bli med det. 

Men hvordan vil folk at verden skal være? Det finnes det mange meninger om. Her er de rareste underskriftskampanjene på Opprop.net

LES OGSÅ: Smil & Gift møter Sigrid Bonde Tusvik

Krav til å merke melk som Morsmelk for kalver

«Å markedsføre et produkt, som i realiteten er morsmelken til en annen art, er uetisk ovenfor forbrukere og dyrene som rammes av melkeindustrien.

Kampanjen stiller krav om at melk merkes som Kumelk da det er nøyaktig det det er.»

Krav om at melk skal merkes som kumelk fordi det er kumelk. Er det dette som er identitetspolitikk?

Underskrifter: 33

NEDLEGGESE AV TELIA FREEDOM REKLAMEN

Foto: Commons / Hijabis4ever

«Bakgrunnen til dette er fordi reklamen sitt budskap er med på å fremme misstolkninger til hva hijab er, og hva det går ut på.. Her blir penger og ressurser brukt til å produsere en reklame som skal definerer hva «frihet» er! Hvilken sammenheng har det å ta av seg hijaben med frihet og hvorfor skal det være relevant for en mobiltjeneste å definere hva frihet er..»

Nedlegg reklamen!

Underskrifter: 134

La Norge være Norge !

«I disse dager kommer det stadig opp nye teite regler her i Norge, det siste nå er jo at barn blir nektet å gå med nisselue på skoleavsluttningen fordi de skal ta hensyn til de med minoritetsbakgrunn.»

:O

Underskrifter: 13

Positiv Hund

«Vi vil skape økt forståelse for de positive sidene ved hund, og alle de forskjellige aktivitetene innenfor hundehold.»

Mellom alle de rasistiske og/eller trafikk- og idrettshallrelaterte oppropene finner vi denne. Endelig et tiltak vi stiller oss 100 % bak. Say it loud, say it clear: Ja til positiv hund! Det eneste litt skuffende er at kun 432 av Norges 5 334 762 innbyggere har skrevet under. 

Underskrifter: 432

Kjøp opp ei boligblokk og bruk den som regjeringskvartal.

Foto: Opprop.net

På den ene siden virker det veldig nice å ha soverom, stor garasje og «fine kjøkken til alle». På den andre siden virker det veldig dumt å ha en helt vanlig boligblokk som hovedkontor for regjeringen. Kun fem underskrifter tyder på at flere synes dette forslaget kanskje blir litt for lettvint for Ola Nordmann.

Underskrifter: 5

Inger Lise Bryhn Skjønberg er en god katte eier

«Vi mener at Inger Lise Bryhn Skjønberg er en meget god katte eier. Hun har blitt fratatt sine katter av Svenske myndigheter og dette er noe vi er sterkt uenig i.»

Fuck svenske myndigheter.

Underskrifter: 59

LES OGSÅ: 43 mennesker som prøver å selge et speil på Finn.no

NRK SUPER sprer rasisme (polske barn). Offentlig klage

«I en av NRK super sine tv serier, «operasjon froskeegg» episode 5, viste de en polsk gutt med synbart råtne tenner. Her viste de i tillegg et dårlig innskutt nærbilde av de stygge tennene. (han skulle visstnok ha brukt snus). Mens de andre barna ble fremstilt som snille barn som er glade i dyr, ble den polske gutten presentert som den skitne og ustelte polakken.»

Vent … har de snus i Polen?

Underskrifter: 257

Åpent brev til Dr. Karsten Kronholm ang Fri Cannabis og Karsten Midtbø

«(For de av dere som ikke tar det med èn gang: JA, dette oppropet gjelder personen som kaller seg YOGAR STARSEED på Facebook. Han gikk tidligere under Yogar Primero, før han ble innlagt på psykriatisk avdeling.»

Hæ.

Underskrifter: 44

LES OGSÅ: Kroppens hemmeligheter

Denne er som et dikt:

møteplass for bil og rc inntriserte

Underskrifter: 19

Opprop for søppelbøtter i klasserom!

«På Sandnes videregående skole er det ikke søppelbøtter i klasserommene lenger, og dette ønsker vi å gjøre noe med.»

I en verden som synes mer kaotisk enn noen gang før er det nok en lur strategi å ta tak i de små og nære aller først. Konkrete ting som faktisk kan fikses. Søppelbøtter i klasserommene? Ja, takk. Så får vi stoppe konflikten mellom Iran og USA etterpå. 

Underskrifter: 273

Nei til Opprop!

«Nå må det være slutt. Et land kan ikke styres ved opprop. Dette oppropet kommer til å legges frem til regjeringen så fort det får mer enn 10.000 medlemmer, eller oppropere.»

Joa. 

Underskrifter: 10

LES OGSÅ: Klara klok legges ned – her er de 12 beste spørsmålene vi fant