Notre-Dame brenner mens vi skryter av at vi har vært i Paris

En av Europas viktigste kulturskatter, den ikoniske katedralen Notre-Dame de Paris, har stått midt i et glødende inferno. Flammene slikket bygningen, spiret falt og verden gråt. HELDIGVIS har vi klart å redde relikvier, roseglassene, hovedkonstruksjonen, to tårn og kanskje best av alt: ikke et eneste menneskeliv gikk tapt. Men sjokkbølgene forserte landegrensene, og vi sitter igjen med et transnasjonalt traume, en brannskadd katedral og, som alltid, jakten på narsissistisk beruselse. For hendelser som dette appellerer til urmennesket i oss, det kaster en kanne bensin på bålet, om du vil. Det gir oss en anledning til å dyrke vår patologiske trang […]

LES VIDERE GRATIS

Alt du må gjøre er å registrere deg. Det går raskt og koster ingenting.

Personvernserklæringen vår kan leses her.