bendik giske 2019

Hva slags musikk inspirerer Bendik Giske? Svar: balinesiske gamelan-orkestere

Dansing, glede og rare, Sør-Amerikanske ritualer er bare noen av tingene som utgjør saksofonist og kunstner Bendik Giske. Han har gitt ut et av årets hittil kanskje sterkeste album, han leverte Bylarms kanskje sterkeste konsert, og han figurerer i ukas garantert sterkeste videointervju: https://www.youtube.com/watch?v=XomvwxpMpe0 Les også: Det britiske technostjerneskuddet Happa er endelig gammel nok til å klubbe  

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X