Kvinnene i «Kampen om kongressen» er inspirerende. Er selve dokumentaren det? Tja

«Få en titt bak kulissene når fire besluttsomme kvinner – blant andre Alexandria Ocasio-Cortez – utfordrer søkkrike politikere i det amerikanske kongressvalget i 2018.» SLIK LYDER Netflix' blurb til dokumentaren Knock Down The House. Passende nok er datoen for premieren første mai, for hvilken bedre måte å feire arbeidernes internasjonale kampdag enn å drite i både tog og appeller og heller slappe av med en Netflix-dokumentar om amerikansk politikk? På norsk har filmen fått det sørgelige navnet Kampen om kongressen. Hvorfor akkurat dette navnet er valgt fremfor mer hardtslående Knock Down The House er uklart. Kanskje er det ment som en advarsel. For […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X