Kvinnene i «Kampen om kongressen» er inspirerende. Er selve dokumentaren det? Tja

«Få en titt bak kulissene når fire besluttsomme kvinner – blant andre Alexandria Ocasio-Cortez – utfordrer søkkrike politikere i det amerikanske kongressvalget i 2018.» SLIK LYDER Netflix' blurb til dokumentaren Knock Down The House. Passende nok er datoen for premieren første mai, for hvilken bedre måte å feire arbeidernes internasjonale kampdag enn å drite i både tog og appeller og heller slappe av med en Netflix-dokumentar om amerikansk politikk? På norsk har filmen fått det sørgelige navnet Kampen om kongressen. Hvorfor akkurat dette navnet er valgt fremfor mer hardtslående Knock Down The House er uklart. Kanskje er det ment som en advarsel. For […]

LES VIDERE GRATIS

Alt du må gjøre er å registrere deg. Det går raskt og koster ingenting.

Personvernserklæringen vår kan leses her.