Foto: Kristine Wathne

Vinn billetter til Dutty Dior på Kunstnernes Hus!

KLUBB SIRUP er et flunkende nytt klubbkonsept som arrangeres av Kasper Dahl og R&B/hiphop-radioprogrammet Nova Amor. Planen er å arrangere svette klubbkvelder med R&B/hiphop cirka annenhver måned. Aller første kveld headlines av ingen ringere enn R&B/hiphop-stjerneskuddet Dutty Dior. Denne våren (vi kaller det vår, vi!) har Oslo-rapperen seilet opp som manges favoritt. I starten av februar slapp han mixtapen PARA/NORMAL, som her i NATT&DAG ble omtalt som « ... det beste norske hiphop-prosjektet på en god stund.» I tillegg har Dutty Dior imponert mange med P3-duettene med SDKT-kompis Isah, som nå turnerer både Norge og Europa rundt med Karpe Diem. Jo, […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X