Foto: Kristine Wathne

Vinn billetter til Dutty Dior på Kunstnernes Hus!

KLUBB SIRUP er et flunkende nytt klubbkonsept som arrangeres av Kasper Dahl og R&B/hiphop-radioprogrammet Nova Amor. Planen er å arrangere svette klubbkvelder med R&B/hiphop cirka annenhver måned. Aller første kveld headlines av ingen ringere enn R&B/hiphop-stjerneskuddet Dutty Dior. Denne våren (vi kaller det vår, vi!) har Oslo-rapperen seilet opp som manges favoritt. I starten av februar slapp han mixtapen PARA/NORMAL, som her i NATT&DAG ble omtalt som « … det beste norske hiphop-prosjektet på en god stund.» I tillegg har Dutty Dior imponert mange med P3-duettene med SDKT-kompis Isah, som nå turnerer både Norge og Europa rundt med Karpe Diem. Jo, […]

LES VIDERE GRATIS

Alt du må gjøre er å registrere deg. Det går raskt og koster ingenting.

Personvernserklæringen vår kan leses her.