Stopp pressen, Tore Tvedt søker kjæreste på Vigrid.net!

Er du en voksen dame som alltid har ønsket å date nazisten Tore Tvedt har du nå en gyllen sjanse.

b
a

Hadde det ikke vært for at han var Holocaust-fornekter, rasist, hvit nasjonalist, nazist, konspirasjonsteoretiker og mye annet rart, hadde Tore Tvedt vært litt som mange andre menn: Singel og ready to mingle.

Fordelen ved å være berømt og beryktet, er at mange potensielle livspartnere og one night stands allerede vet hvem du er. Derfor kan du bruke kanalene du har brukt til å bli kjent til å nå ut til single, sexy damer i ditt nærområde. Det er akkurat det Tore Tvedt har gjort.

Han har nemlig lagt ut en kontaktannonse på Vigrid.net!

Les også: Gode nyheter: Joshua French er på Instagram!

Blant overskrifter som «Jøder utgjør Russisk Liberale 5. kolonne», «Forbered deg på Folkekrig i Europa» og stadige oppfordringer til å «Bli med i Vigrids Nordiske Sivilisasjonskamp eller bli Slaktet som Fortjent!» er toppsaken på Vigrid akkurat nå «Jeg søker voksen Dame for Vennskap og Kjæreste» etterfulgt av et bilde av Tore Tvedt fra det som ser ut til å være en demonstrasjon for dyrevernsorganisasjonen NOAH (Tore mener jo åpenbart ikke det som står på plakaten, at livet er for alle, men det ser kanskje rart ut med en plakat hvor det står «Livet er for alle bortsett fra ikke-hvite»).

Kontaktannonsen er så god at vi her velger å gjengi den i sin helhet:

«Jeg er i løpet av det siste halve året helt friskmeldt etter langvarig sykdom og og er klar for å restarte Vigrid og også få meg en Kjæreste igjen.

En god start på et kjæresteforhold / parforhold er kjennskap som utvikler seg til vennskap og med tiden kjærester.

Jeg bor ved Notodden i Midtre Telemark, men bor du et stykke unna er avstand ingen hindring. Det skaper bare et litt annet forhold enn om du hadde bodd i nærheten.

Interessene mine er allsidige og spenner fra vanlig naturliv hele året via historie og de andre sakene jeg skriver om på nett til noe reising. Har vært mye rundt i Vest- Europa og er rimelig godt kjent i flere land som jeg også snakker språkene til sånn passe. I alle fall som jeg kan lese og forstå.

Ikke så mye mere å si i starten. Skulle du være en voksen dame som deler grunnholdninger med meg er det bare å sende meg noen ord på Facebook:

Er du i tvil så ta sjansen:) Forresten så er jeg 176 cm høy og utseendet ellers ser du på bildet.

Bli med i Vigrids Nordiske Sivilisasjonskamp eller bli Slaktet som Fortjent!»

Så mye mer enn det er det vel ikke å si. Er du en voksen kvinne med interesse for nazisme er det med andre ord bare å ta kontakt med Tore. Eller ikke!

Les også: Mann solgte førsteutgaven av «Burzum» for $1500 etter å ha vunnet den av Varg Vikernes i et Jeep-kappløp