Mina Ghabel Lunde: – Noen har bæsja i andedammen

Hva har Jonas Gahr Støre, Trude Drevland og Manuela Ramin-Osmundsen til felles? De har alle havnet under pressens lupe for å ha for nære bånd til mennesker de skulle hatt et profesjonelt forhold til. Vi har fått presentert hver minste lille detalj som kan ha hatt noe å si for habiliteten til maktmenneskene, sånn at vi selv kan vurdere om noen har fått noe de ikke skulle ha hatt. I et sunt pressemiljø ville journalister, kommentatorer og redaktører passet like godt på hverandre. Hadde de gjort det, ville dekningen av Giske-sakene generelt og Vulkan-video-saken spesielt, sett ganske annerledes ut. For […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X