Oppturer og nedturer på Trondheim Calling 2019

Forrige helg gikk Trondheim Calling av stabelen, og det ikke uten en viss fandenivoldsk gratisavis med død i blikket, pils i magen og kjærlighet i hjertet. Men ... er det bransjefestival? Det er spørsmålet man stiller seg når musikkfestivaler arrangeres i slapsete og kalde mellomstore norske byer (alle norske byer er mellomstore, bortsett fra de små) et sted mellom oktober og mars. Svaret er JA. Trondheim Calling er Trondheims svar på by:Larm og Vill Vill Vest, altså er det en sånn festival som foruten et fyldig artistprogram arrangerer konferanser på dagtid der man diskuterer ting som seksuell trakassering på arbeidsplassen […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X