«Kongen av Gulset» er mye form og lite innhold

Ungdomsskolen er jævlig. Det er her man først får et hint av voksenlivet med alle dets gleder og bekymringer: man begynner å leve etter idealer, tydelige hierarkier oppstår, man begynner å interessere seg alvorlig i det ene og/eller det andre kjønn og vennskap settes på spill. På ungdomsskolen er man selvfølgelig også en komplett idiot. Tydelig inspirert av den amerikanske humorserien Everybody Hates Chris tar Jonis Josef oss med gjennom hans oppvekst på Gulset utenfor Skien. Gulset er Skiens Holmlia, hevder voksen-Jonis der han står i et hjørne av noe som minner om en teppebutikk, mens han forteller små og store […]

LES VIDERE GRATIS

Alt du må gjøre er å registrere deg. Det går raskt og koster ingenting.

Personvernserklæringen vår kan leses her.