Hva er galt med samtidslitteraturen?

Med jevne mellomrom stilles det nye krav til litteraturen: Den skal være politisk. Den skal være gjenkjennelig. Dagsaktuell. Ikke for selvopptatt. Ikke for hvit eller middelklasse-aktig. Det er uvisst om det tjener hverken leserne, forfatterne eller mediene. Sommeren 2018 var ekstrem. Den begynte som noe vi følte vi hadde fortjent, etter en lang vinter. Men snart ble den noe man ikke kunne unnslippe. Solen sluttet aldri å brenne, den ble stadig mer truende, fra langt der borte hvor vi ikke kunne nå den, ikke kunne få den til å bøye seg etter viljen vår. Bilruter begynte å sprekke, biter av […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X