«Burning» er god, men først og fremst interessant

«SAMFUNN» ER BARE et annet navn på våpenhvile. For samfunnet er fylt av mennesker, og mennesker kan bryte sammen når som helst. Alt som trengs er én gnist. Det vet de godt i Sør-Korea. Teknisk sett er landet fortsatt i krig med Nord-Korea, selv om kamphandlingene opphørte for 66 år siden. For at dette faktumet ikke skal gå det internasjonale publikummet hus forbi er hovedpersonen i Burning sitt hus plassert på den koreanske landsbygda, like ved grensen mot nord, der luften døgnet rundt fylles av propaganda fra høytalere på andre siden av grensen. Den koreanske filmregissøren Chang-Dong Lees film Burning er basert på novellen […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X