Videopremiere: Sebastian Zalo dribler seg inn i 2019

I 2018 ble Sebastian Zalo et navn å regne med på den norske hiphop-scenen. Etter å ha gjort seg bemerket på Soundcloud slapp Horten-rapperen debuten «På Høytid Med Lavkultur». I tillegg fikk vi flere singler, blant dem «NåOmDan» med Jaa9 & OnklP, og en av fjorårets mest catchy norske hiphop-låter, Yung Smul-samarbeidet «Syv søstre». Nå kicker Zalo off hiphop-året 2019 med den nye singelen «Ung Ronaldinho» og tilhørende gymsal-basert video regissert av Eric Cannon. Sjekk ut både låt og video nederst i saken! Endelig en gymsal-basert musikkvideo der gymsalen brukes til det den skal brukes til. Altså idrett, ikke dans eller […]

LES VIDERE GRATIS

Alt du må gjøre er å registrere deg. Det går raskt og koster ingenting.

Personvernserklæringen vår kan leses her.