Quiz: Du er Per Willy-Amundsen. Klarer du å komme deg gjennom dagen uten å si at ikke-etnisk norske bør få mindre barn enn etnisk norske?

Ai ai ai, Per Willy-Amundsen har tråkket i salaten! I forbindelse med Ernas ønske om at nordmenn må få flere barn, sa Amundsen i et intervju med TV2 at «Når de som har høyest fertilitet er ikke-vestlige innvandrere, altså at de har langt mer barneproduksjon enn det etniske nordmenn har, da må man tilpasse barnetrygden deretter.» Les også: NATT&DAG møter FrP Ja, det ser ikke bra ut. Men hvis du tror det er så lett å gå en hel dag uten å uttrykke et ønske om ikke-etnisk norske må få færre barn, kan du jo prøve denne quizen og se […]

LES VIDERE GRATIS

Alt du må gjøre er å registrere deg. Det går raskt og koster ingenting.

Personvernserklæringen vår kan leses her.