Her er de nominerte til Årets beste klubb!

Prisen for årets klubb går til en klubb som med engasjement og innsats utover det vanlige, gjør byen og utelivet bedre. Det gjelder alle årets nominerte, som er valgt ut av NATT&DAGs redaksjon. De er alle vinnere! Du kan lese mer om de nominerte i alle kategorier i desemberutgaven av NATT&DAG, som er ute nå. For å stemme på dine favoritter, bruk skjemaet nederst i saken. De nominerte til årets beste klubb er: Technokjelleren I 2018 var det ingen klubbkonsepter i Oslo som vakte like mye oppstuss som Technokjelleren. Klubbkveldene, som blir arrangert av det idealistiske kollektivet Grünerløkka Alternatives, har tilbrakt […]

LES VIDERE GRATIS

Alt du må gjøre er å registrere deg. Det går raskt og koster ingenting.

Personvernserklæringen vår kan leses her.