Bydel Grorud kutter i ungdomsarbeidet: – Det fører til mer faenskap, kriminalitet og rus

Hva gjør ungdom som ikke har noe å gjøre? Bortsett fra å kjede seg foran PCen eller TVen mens de blir stadig feitere, mer deprimerte og mer ensomme? Loke og reke rundt er tidløse klassikere, en type lediggang som 90-tallet lærte oss er roten til vonde ting som hærverk, skadeverk, rusbruk, banning og store, skumle ansamlinger av niendeklassinger ved inngangen til kjøpesenteret. Og nei, vi trenger ikke noen SKUP, Pulitzer eller nobelpris i journalistikk, for å ha funnet ut dette, men: på Oslos østkant er det flere unge som vokser opp i lavinntektsfamilier enn på Oslo vest. I bydel Grorud vokser 89 % av […]

LES VIDERE GRATIS

Alt du må gjøre er å registrere deg. Det går raskt og koster ingenting.

Personvernserklæringen vår kan leses her.