Her er de nominerte til Årets film!

Prisen for Årets film gis til årets beste, norske film som ifølge NATT&DAGs redaksjon har utmerket seg spesielt i den frodige skogen som er norsk film i 2018. Det gjelder alle årets tre nominerte. De er alle vinnere!  Nå er det din tur til å ta et valg. Hva synes du er årets beste film? Stem nederst i saken! De nominerte er: Røverdatter Regi: Sofia Haugan  Skal man lage en dokumentar om rus i nær familie er det lett å pynte litt på sannheten. Heldigvis både for filmen og oss som så den, har 28 år gamle regidebutant Sofie […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X